Франк Циренберг: Дизајнерот мора да си го постави прашањето – како сакаме да живееме?

Во рамките на фестивалскиот форум на фестивалот на креативни индустрии „Скопје креатива“, на 06 мај во киното „Фросина“ во МКЦ, своја презентација имаше Франк Циренберг, проектен директор на „If Design Award“ (International Forum Design), настан што има завидна 64-годишна историја во областа на дизајнот.Тука сум за да ви ја презентирам некогаш германската, а сега веќе светска организација за ...

⇐ DailyМКД ⇒