Филмот „Џган“ на најголемиот филмски фестивал во Кина

Македонскиот игран филм „Џган“ на режисерот Ведран Тозија премиерно е прикажан на 20-тото издание на најголемиот филмски фестивал во Кина, Шангајскиот интернационален филмски фестивал (ШИФФ) што се одржува од 17 до 26 јуни годинава... Своето прво прикажување на фестивалот, „Џган“ го имаше во кино центар TianShan Cinema-HongQiao Art Center Flagship Store, а режисерот Тозија ќе биде присутен на ...

⇐ DailyCooltura ⇒