Филмот „Ах, љубов моја“ премиерно на Скопскиот филмски фестивал

Љубов гледана од хумористичен аспект. „Ах, љубов моја“- приказна за позната поп пејачка која после турнеја низ турција и емотивни проблеми предизвикани од раскинување на долгогодишна љубовна врска, сака да се одмори. Но, се тргнува поинаку, откако во хотелот се појавува нејзиниот поранешен љубовник. Филмот „Ах, љубов моја“ е снимен на повеќе локации во земјава и во него играат главно помлади ...

⇐ DailyМРТ ⇒