Филмот „Ах, љубов моја“ премиерно на Скопскиот филмски фестивал

Проектот е поддржан од Агенцијата за филм на Република Македонија во 2015 година со 14,3 милиони денари, а завршен е само за две години. Вкупниот буџет на филмот е околу 20 милиони денари. Режисерот и сценарист Ангеловски информира дека направил сценарио или приказна за љубовта, но гледано од хумористичен аспект. - Направивме филм кој е за публика. Публиката ќе сака да го гледа, ќе ужива и ќе ...

⇐ DailyКанал 5 ⇒