Фестивал за класична гитара „Тремоло“

Во организација на Градот Скопје и Детскиот културен центар – „Карпош“ од денеска, 19 до 21 мај во Скопје ќе се одржува осмиот интернационален фестивал за класична гитара „Тремоло“... Натпреварот е за класична гитара за сите ученички, средношколски и студентски категории, како и мастер часови. Членови на жирито се гитаристите Влатко Стефановски, Тони Китановски, Мартин Крајчо, Дејан ...

⇐ DailyCooltura ⇒