Едукативно катче за деца од денес е отворено во Археолошкиот музеј на Македонија

Во Археолошкиот музеј на Македонија од 11 јануари 2017 година почна да работи едукативно катче наменето за деца од предучилишно и од основно образование, со цел тие на интерактивен и забавен начин да добијат знаење за богатото културно-историско наследство на државата.Децата што ќе го посетуваат ќе имаат можност своите впечатоци и стекнатите знаења за археологијата и за богатите археолошки ...

⇐ DailyМКД ⇒