„Дизајн што продава“ – викенд бизнис-настан во Јавна соба

На бизнис викендот во Јавна соба, “Дизајн што продава“ викендов најавени се искусни регионални експерти кои имаат да споделат драгоцени искуства со производителите и младите претприемачи во Македонија... - Намален е бројот на нови дизајни, намален е бројот на новоформирани дизајн студија, младите се сè понеодлучни да инвестираат во себе, својата креативност и знаење. Но како е можно еден млад ...

⇐ DailyCooltura ⇒