Црно-бели портрети од славните на Златните глобуси 2017

Модните фотографи Мерт Алас и Маркус Пигот направија прекрасни црно-бели портрети од славните личности кои присуствуваа на 74 доделување на Златните глобуси. Преку портретите е доловен магнетскиот шарм на познати актери, режисери, музичари, меѓу кои се и победниците на годинешното доделување како Ема Стон, Рајан Гослинг, Вајола Дејвис, Мерил Стрип и други.

⇐ DailyКајгана ⇒