Божицата на Сен Тропе

Брижит Бардо филмска икона Има неколку места на светов кои се митологизирани, како што е тоа случајот со Сен Тропе каде Брижит Бардо повеќе од 40 години е божица . Уште од раните 60-ти години на минатиот век тоа мало селце Сен Тропе ќе разбуди огромен интерес во светскиот џет сет од Одри Хепберн па сè до Марија Калас. Бардо ќе ја купи својата куќа во ова мало место и ќе го нарече „La Madrague“, ...

⇐ DailyFashionel ⇒