Бисерите на македонската кинематографија на Video on Demand

„Македонска крвава свадба“, „Мис Стон“, „Солунските атентатори“, „Тетовирање“, „Панкот не е мртов“, „Ова не е американски филм“ се само дел од македонските филмови достапни на онлајн-платформата Cinesquare.net, која од денеска е достапна во 13 балкански земји. Платформата беше промовирана вчера со холандската детска комедија „Малиот гангстер“, која истовремено почна да се прикажува и во десетици ...

⇐ DailyДневник ⇒