Архитектонско чудо – Филхармонија на Лаба

Во средата навечер во северниот германски пристанишен град Хамбург по повеќегодишно градење и скандали околу трошоците кои на крајот десеткратно се зголемија, со присуство на државниот врв ќе биде отворено едно од современите архитектонски чуда на денешницата, Филхармонијата на Лаба (Elbphilharmonie). „Толку сме одушевени од акустиката во оваа сала, што сме убедени дека станува збор за најдобрата ...

⇐ DailyМакфакс ⇒