Американските продуценти со свој избор на најдобри филмови

По доделувањето на Златните глобуси Американското здружение на продуценти (Продуцерс Гуилд оф Америца/ПГА) ги објави номинациите за својата годишна награда. Во најтесниот избор за најдобар филм во 2016, се најдоа десет играни и пет анимирани долгометражни филмови. Сите досегашни фаворити за наградите - "La La Land", "Moonligh" и "Manchester by the Sea"- се влезени во листата на ПГА.Ним им се ...

⇐ DailyВечер ⇒