Александар Поповски во жири за 62. „Стеријно позорје“

Годинешното, 62. издание на театарскиот фестивал „Стеријно позорје“ во Нови Сад ќе се одржува од 26 мај до 3 јуни, на програмата ќе бидат девет претстави во конкуренција, а претседател на жири-комисијата ќе биде актерот Предраг Мики Манојловиќ. Комисијата ја сочинуваат и актерката Емина Елор, композиторката Исидора Жебелјан и театарските режисери Никита Миливојевиќ и Александар Поповски. ...

⇐ DailyУтрински ⇒