29 издание на манифестацијата „Поетска ноќ во Велестово“

Oд 21 до 23 јули на локации во Велестово и Охрид ќе се одржи 29 издание на манифестацијата „Поетска ноќ во Велестово“. На манифестацијата учество ќе земат десетина поети, музичари и уметници од земјава и странство. Програмата ќе се одвива според следниов редослед: Петок 21 јули 21:00 Џез концерт на бендот Караванија Поетски портрет на поетот Ристо Василевски (Беседа ќе одржи поетот Бранко ...

⇐ DailyОхрид 24 ⇒