О зоти Ахмети, кој тоа мирот го ремети?

Ми ѕвони пред некој ден Перо во два по полноќ да ми каже виц. Има тој таков обичај, кога ќе остане затрупан на автопатот Скопје-Велес, врти и кажува вицеви за Македонија пат. Се вратил мажот неочекувано порано од работа дома кај својата неверна жена, ја изненадил што се вели ко снег во јануари, и само што влегува дома – ѕвони телефонот. – Не господине, сте го згрешиле бројот, не е ова Македонија ...

⇐ DailyБриф ⇒