Ненад Јовановиќ: Ламент над Џорџ Сорос, или инфлација од лажно дрдорење

Го читам големото интервју на Никола Груевски, големо како јужна Дакота (практично и теоретски, кај него се ’ е големо, гигантско, турбо…) го критикува Сорос во Македонија, и една работа мора да му се признае ; работа во која е константен: го задржува човекот оној рутински тон што e карактеристичен за селски поп, мантарјќи како нашата држава ќе нема мир се ’ додека Сорос и неговата испостава од ...

⇐ DailyБриф ⇒