Какво време дојде, ако не се изјасниш за Дарко Лешоски барем со збор-два како да не си (од) тука, како да си на некоја друга планета или барем некој од оние ...
сите 3 | | | прочитана: 199 | веќе видена

„Можете ли да претпоставите колку убиства во текот на еден единствен ден гледа вашето дете?“ – ги праша психологот збунетите родители. „Нашиот тригодишен внук, ...
сите 3 | | | веќе видена