Ма каква економска соработка со Албанија, тоа е една бедна шака јад

Ова беа зборовите на Владимир Голубовски изјавени со видно гадење во првиот состав на Собранието на Македонија. Се чудите како сум ги запаметил после четврт век?!? Епа, нема жезло кое може да те изгори, како што знае навредлив збор да спржи. Дали некој го укори овој човек, дали некој му навести дека тропа глупости и навредува народ без пардон?!? Очекував од Стојан Андов, како претседавач на ...

⇐ DailyРепортер ⇒