Изјавата е добра основа за формирање на новата власт

Ниту една точка од Заедничката изјава на албанските лидери во Македонија не може да биде разумна причина тој да се отфрли во целост и, обратно, неговата целина дава добри основи да се гледа позитивно на секоја точка во него! Изјавата не промовира нов концепт, таа е на трагата на досегашните решенија, со тоа што инсистира на натамошни пробиви во рамките на системот кој во Македонија се развива во ...

⇐ DailyБриф ⇒