Груевски подготвен за криза, а не за влада

Ви пренесуваме дел од колумна на Владо Апостолов за Призма: Тешко дека Груевски од оваа позиција може да апси и да прогонува новинари, полицајци и НВО-активисти, како што тоа до ден-денеска го прави Ердоган, меѓутоа не може да ја исклучиме најжестоката медиумска хајка, проследена со некој обид од обвинение на Зврлевски и со уште неколку упади на УЈП. Немаме луксуз да бидеме наивни дека ВМРО-ДПМНЕ ...

⇐ DailyРепортер ⇒