„Да дојде за премиер, да го спречи тоа што му следува!“

Го гледав интервјуто на Груевски за да видам што било тоа што се заканувал. Не го догледав до крај, морам да кажам. Доста ми беше по 5-тата минута. Си ускратив, секако, просветление, но ете научив неколку работи. Прво, дека некој му звони на Груевски на сред интервју, и тоа последователно. Си помислив така на Протуѓер, кој сигурно да беше тука не ќе му дозволеше онака да ги измеша страниците од ...

⇐ DailyБриф ⇒