Демонтирање на диктатурата на злото

Пред повеќе илјади години еден генијален човек рекол дека во земји во кои зборовите ќе почнат да го губат своето значење, народите неумитно ќе почнат да ја губат својата слобода. Оваа безвремена вистина ние Македонците можевме да ја осетиме на своите кожи и души, зашто последните десет години живееме во општество во коешто владее фашистоиден режим што системски го уништува значењето на зборовите. ...

⇐ DailyЖурнал ⇒