Али Ахмети бетер од Рахман Морина

Прво: Ахмети лаже дека ВМРО ДПМНЕ има 100% гласачи- Македонци! Амди Бајрам, Неждет Мустафа, Иван Стоиљковиќ, Кенан Хасипи, Сарач, Сеат Ибица му имаат донесено десетици илјади гласови. Второ: Ахмети се обидува да го релативизира јасно искажаниот глас на гласачот-Албанец против политиките на Груевски. Трето: Тој вели “Зошто не нови избори?”, сосема е јасно е дека тргнал да го спасува Груевски, кој ...

⇐ DailyБриф ⇒