Златна Книга

Домовите за стари лица се неверојатен начин да бидете сигурни дека вашите блиски и сакани се згрижени и дека ја добиваат услугата и негата која што ја ...
сите 20 | | | веќе видена

Град Скопје денеска го распиша јавниот повик за субвенции на инвертер клима уреди за затоплување на домаќинствата, каде што граѓаните ќе може да аплицираат и ...
сите 16 | | | веќе видена

Најголемиот проблем во областа на заштитата на животната средина, со кој се соочува Градот Скопје, е нарушениот квалитет на амбиентниот воздух во градот, ...
сите 7 | | | веќе видена

Сте го купиле и инсталирале вашиот енергетски ефикасен систем за климатизација или единица A/C, и толку, така? Вие само го вклучувате вашиот клима уред во ...
сите 10 | | | веќе видена

Денес ИЦС ГРУП е препознатлива компанија во Македонија во областа на климатизација и вентилација и преставува синоним за иновативност,квалитет и ...
сите 3 | | | веќе видена

Објект: Резиденцијална куќа во Скопје Потреби на објект: ГРЕЕЊЕ, ЛАДЕЊЕ, САНИТАРНА ТОПЛА ВОДА Површина на објект: 210 m 2 Решение: Tоплинска пумпа Daikin ...
сите 7 | | | веќе видена

Како здравствена институција што постојано придонесува во општеството, Авицена Лабораторија се вклучи со донација на 5.000 бесплатни Real Time RT-PCR ...
сите 8 | | | веќе видена

Честопати се експериментира со различни диети, понекогаш се постигнува вистинскиот резултат, но со несакани последици или јојо ефект, каде ги враќате ...
сите 29 | | | веќе видена

Микродермоабразија е минимално инвазивен зафат развиен во 1985 год. во Италија, кој во последните години е многу популарен. Зафатот се состои од нежен пилинг ...
сите 5 | | | веќе видена

Хемиски пилинг е безбедно клинички докажано медицинско-козметичка метода која подразбира апликација на киселина на кожа во склад со одредени протоколи а се ...
сите 6 | | | веќе видена

Мезотерапијата е ефикасна медицинска метода, во која активни супстанции се внесуваат во средниот слој на кожата, познат како Мезо Дерм. Мезотерапија потекнува ...
сите 9 | | | веќе видена

Хипертензијата може да предизвика сериозни проблеми, доколку не се третира правилно и навремено! Крвниот притисок е „силата“ поради која крвта континуирано се ...
сите 34 | | | веќе видена

Препорачуваме на родителите на мали деца, да се воздржат од бакнување на устата на своите деца, затоа што може да пренесат патогени бактерии на тој начин. Иако ...
сите 4 | | | веќе видена

next