За Здравје

Доаѓа сезоната на грипот и луѓето се повеќе стравуваат дека можат да се разболат. Движењето, излегувањето на прошетки и активниот живот се важен дел од борбата ...
сите 2 | | | веќе видена

Според група на Шведски научници, протеините кои се наоѓаат во млекото можат значително да го намалат ризикот од појава на карцином на црева, но исто така и да ...
| | веќе видена

Слабите луѓе се слаби поради многу причини, на некои од нив можете а на некои неможете да влијаете, но како и да е за да останат такви тие имаат контрола над ...
| | веќе видена

Мит: Задоцнетата вечера ја зголемува Вашата тежина Вистина: Да го разбиеме овој мит еднаш и засекогаш. Нема никаков доказ дека вечерата во доцните часови ...
сите 2 | | | веќе видена

Ако боледувате од депресија или сте имале депресија тогаш знаете колку безнадежно можете да се чувствувате. Важно е да побарате професионален третман за оваа ...
| | веќе видена | слични

next