За Здравје

Подобрувањето и оддржувањето на имунитетот денес е главна тема на дискусија помеѓу многу светски медицински лица задолжени за таа работа. Нутриционистите пак, ...
| | веќе видена

Оваа добро позната состојба најчесто се јавува како последица на генетскиот фактор, носење на лоши обувки, дебелина и слично. Во основата на оваа болест е ...
| | веќе видена

Кашлицата не е воопшто наивен симптом – предупредуваат лекарите. Многу е важно да се најде причината за кашлицата. Кашлицата може да биде предизвикана од ...
сите 2 | | | веќе видена

Машката пот влијае и на женската сексуалност. Според научниците, во потта кај мажите е изолирана материја која го зголемува нивото на кортизол во организамот и ...
| | веќе видена

Мит: Треба да вршите голема нужда секој ден Зборот нормално има различно значење од личност до личност. Некои луѓе одат по голема нужда три пати на ден додека ...
| | веќе видена

Трпе го прашува татко му: - Tато што е разликата помеѓу бесплатно и џабе? - Tи учиш бесплатно, ама за џабе.
| | веќе видена

next