Со стипендии за учениците кои ќе се запишат во прва година и промотивни спотови угостителското училиште од Охрид годинава привлекува ученици. Учениците од ...
сите 2 | | | веќе видена

Во согласност со препораките на Кризниот штаб на Општина Охрид за превенција од Корона вирусот COVID-19, екипите на ЈП „Охридски Комуналец“ започна активноста ...
сите 20 | | | веќе видена

Министерството за животна средина и просторно планирање го одбележува 5 јуни Светскиот ден на животната средина со најава за изработка на Студија за ...
сите 6 | | | веќе видена

Oд Министерството за животна средина и просторно планирање информираат дека во соработка со невладиниот сектор изготвена е предлог апликација за номинација на ...
сите 11 | | | веќе видена

Има многу заинтересирани родители кои очекуваат да отворање на градинките. И покрај пандемијата со Ковид 19 има потреба од згрижување на децата на објектите, ...
сите 22 | | | веќе видена

next