Нивната приказна имала веќе виден почеток, кога момче се заљубува во својата убава професорка. А оваа професорка, како во песната, сакала тој да остане по ...
сите 5 | | | веќе видена

Сето ова доаѓа со предупредуање дека Велика Британија и Русија се „чекор поблиску“ до војна Пилотите на кралкската воена авијација имаат инструкции да ...
| | веќе видена

Повод беше симнувањето на албанските знамиња пред општинските згради на Гостивар и Тетово, незаконски истакнати од општинските градоначалници. Епилог: тројца ...
| | веќе видена

next