Постојат многу богати луѓе на светов кои имаат приватни авиони, но путин е кралот меѓу нив. Тој има 58 лични летала, од кои 15 хеликоптери. Поседува и имот ...
| | веќе видена

Очигледно, работата која ја започна „чадорот“ тогаш остана недовршена па со истото сценаријо повторно се обидуваат преку нивната марионета Заев да ја довршат, ...
| | веќе видена

Меѓу нив најмногубројни се младите на возраст до 25 години, а не се исклучок ниту малолетниците. Најчесто седнуваат зад воланот во автомобили, но во последно ...
сите 15 | | | веќе видена

Богоески се сомнева дека ќе се докаже евентуалниот криминал на власта, но вели дека нивниот живот ќе заврши во комбе од затвор во суд, од суд во затвор. „Имаат ...
сите 3 | | | веќе видена

Она што можете да го направите ако ви тропнат на врата е да повикате полиција и да им побарате име. Потоа ги предупредувате на членот од Казнениот закон на за ...
сите 4 | | | веќе видена

Се разбира, довикувањето на вашиот љубимец би бил логичен потег – кога истиот би удостоил да се одзива на истиот. Една од мачките кои сакаат да исчезнуваат е ...
сите 3 | | | веќе видена

next