Тера ТВ

Со полагање на свежо свеќе пред бистите на Коле Канински и Јосиф Христовски Ѕвончарот пред Апелациониот суд во Битола, денес битолските адвокати го одбележаа ...
сите 2 | | | веќе видена

next