Тера ТВ

Јавното претпријатие „Водовод“ ги известува жителите во комплескот згради Стара Болница на улицата „Климент Охридски“ и куќите на улицата „ Стив Наумов“ дека ...
сите 53 | | | веќе видена

Министерството за внатрешни работи објави фотографија од лице, кое, како што се вели, во соопштението, е важно во постапката поврзана со нападот врз пратеникот ...
сите 27 | | | веќе видена

Превентивните мерки на претпазливост кои што секоја година ги преземале од ТППЕ причина за намалениот број на пожари на отворено на ниво на општина Битола, ...
сите 3 | | | веќе видена

Судијата Осман Шабани им даде рок од десет дена на обвинетите во Титаник за увид во доказите. Обвинетиот Никола Груевски и останатите 20 обвинети ќе можат во ...
сите 137 | | | веќе видена

Директорот на Агенцијата за млади и спорт Дарко Каевски и се извини на јавноста и рече дека ќе биде повлечен тиражот на збирката „Млади поети“ кои се уште не е ...
сите 109 | | | веќе видена

next