Тера ТВ

Денеска на инфективното одделение во Битола има 39 хоспитализирани пациенти. 32 пациенти се од Битола, 3 од Кичево, 3 од Ресен и 1 од Демир Хисар. Возрасната ...
сите 477 | | | веќе видена

Општина Пустец ја започна реконструкцијата на постоечката, стара училишна зграда и основањето на музеј во с. Глобочани, Пустец, активност која се реализира во ...
сите 5 | | | веќе видена

Со цел олеснување на образовниот процес Витаминка за своите вработени кои што имаат деца вклучени во онлајн наставата, обезбеди премиум пакети (претплати) за ...
сите 124 | | | веќе видена

Убаво е чувството кога со европски фондови се реализираат ветувањата дадени на Македонците од Пустец. Заштитата на културното наследство е важно за сите ...
сите 13 | | | веќе видена

Министевото за локална самоуправа Горан Милевски оствари средба на раководството на Групацијата на Пазари. На средбата се образложија тековните проблеми на ...
сите 22 | | | веќе видена

Владата на синоќешната седница ја разгледа и усвои Информацијата за воспоставување на бескаматна кредитна линија со грант компонента наменета за микро и мали ...
сите 17 | | | веќе видена

next