Тера ТВ

На 41-от роденден на ЈП „Стрежево“, кај Драгарино се спроведуваше акција за пошумување на ридовите на свлечиштето настанато во 2015 година на Главниот канал за ...
сите 11 | | | веќе видена

ЈП „Водовод“ Битола на граѓаните кои имаат долг по основ на тужби за неплатена вода и услуга, дека имаат можност до 31.12. 2019 година да направат спогодба, ...
сите 13 | | | веќе видена

На 41-о роденден на ЈП „Стрежево“, кај Драгарино се спроведува акција за пошумување на ридовите на свлечиштето настанато во 2015 година на Главниот канал за ...
сите 8 | | | веќе видена

next