Универзитетскиот професор Темелко Ристовски тврди дека Претседателот Иванов не може да одбие туку е е должен да го потпише во разумен рок указот за стапување ...
сите 153 | | | веќе видена

Смрт или доживотен затвор за оние пратеници кои ќе гласаат за сложено име, се заканите што доаѓаат од грчките македонски организации испратени преку текстови ...
сите 24 | | | веќе видена

next