Земјоделците здружени во задруги се двојно оданочени, што задругарството во земјава го прави неатрактивно и тоа со години не успева да заживее. Затоа бараат да ...
сите 4 | | | веќе видена

Неаргументирани дискусии, бледи фоскули, меѓусебни конфронтации, носење закони без почитување на процедурата, се дел од забелешките наведени во четиримесечниот ...
сите 3 | | | веќе видена

Добре Спасиќ е роден во Србија, во селото Глогоњ. Потекнува од Старо Нагоричане, Кумановско, а во крајот на неговите родители дошол по распадот на Југословија. ...
сите 17 | | | веќе видена

Основачот на Фејсбук Марк Зукерберг призна дека компанијата направила грешки кои му дозволиле на политичкиот консалтинг Кембриџ Аналитика нелегално да ги ...
сите 21 | | | веќе видена

next