Последен пат на нивните сметки Скопски пазар А.Д. Скопје префрлило пари за плата во декември. Оттогаш не само платата, доцни и здравствентоот осигурување, а се ...
сите 27 | | | веќе видена

Од вкупно 70 илјади компании што работат во земјава, мерките за економски раст од владиниот план им одговараат само на 10 до 20 проценти, другите не би можеле ...
сите 11 | | | веќе видена

Неделава се очекува интензивирање на преговорите меѓу СДСМ и ДУИ за реконструкција на Владата, што ќе повлече и проширување на парламентарното мнозинство. Се ...
сите 68 | | | веќе видена

Иако се движат, реформите на следењето комуникации уште се тема за универзитетските професори, експерти и поранешни безбедносни функционери. Реформите треба да ...
сите 5 | | | веќе видена

Месото увезено изминатите две години од Бразил и Канада за кое, како што објавија некои медиуми, не била платена царина, било здравствено исправно и безбедно ...
сите 15 | | | веќе видена

Звонко Давидовиќ адвокат на еден од обвинетите за настаните во Собранието од 27 април минатата година, изјави дека очекува деновиве да биде објавен ...
сите 235 | | | веќе видена

next