Вкупно 958 лица од вработените по Рaмковен договор од денеска ќе почнат да добиваат телефонски повици преку кои ќе бидат информирани за новите работни места, ...
сите 50 | | | веќе видена

Проблемот со исклучените граѓани од „Топлификација“ кои плаќаат паушал ќе биде решен со подзаконски акт и може да се очекува дека од следната грејна сезона тие ...
сите 41 | | | веќе видена

Проблемот со исклучените граѓани од „Топлификација“ кои плаќаат паушал ќе биде решен со подзаконски акт и може да се очекува дека од следната грејна сезона тие ...
сите 41 | | | веќе видена

Вкупно 958 административни службеници вработени во Секретаријатот за спроведување на Рамковниот договор се опфатени со првата фаза за прераспределување во ...
сите 54 | | | веќе видена

За прашањето со името, можностите за решение и договорот што најмногу би и одговарал на Атина, говореа шефот на грчката дипломатија Никос Коѕијас, поранешниот ...
сите 483 | | | веќе видена

next