Да имаше „Д“ од доказ против мене, јас одамна немаше да бидам тука. Што не значи дека тие што ги уапсија се виновни. Апсолутно и тие не се виновни, но го ...
сите 41 | | | веќе видена

Да имаше „Д“ од доказ против мене, јас одамна немаше да бидам тука. Што не значи дека тие што ги уапсија се виновни. Апсолутно и тие не се виновни, но го ...
сите 41 | | | веќе видена

Кина објави противмерки на увоз на американски производи наметнувајќи царини во висина до 25 отсто за 128 проиизводи како одговор на американските царини за ...
сите 80 | | | веќе видена

Кина објави противмерки на увоз на американски производи наметнувајќи царини во висина до 25 отсто за 128 проиизводи како одговор на американските царини за ...
сите 80 | | | веќе видена

Седницата на Собранието на која ќе се најдат реформските закони треба да се одржи на 10 или 11 април. Ова е еден од заклучоците на денешната средба на ...
сите 250 | | | веќе видена

Седницата на Собранието на која ќе се најдат реформските закони треба да се одржи на 10 или 11 април. Ова е еден од заклучоците на денешната средба на ...
сите 250 | | | веќе видена

next