Рускиот претседател Владимир Путин смета дека продолжувањето на санкциите кон Северна Кореја е „непотребно“, и додаде дека „тие попрво би јаделе трева отколку ...
сите 336 | | | веќе видена

Како да се надмине проблемот со јавниот долг на земјава, Владата најавува дека многу бргу ќе излезе со законско решение. Една од клучните мерки е да се засили ...
сите 30 | | | веќе видена

Оливер Андонов не сака да биде директор на Јасен ама се жали пред антикорупцискката поради неговата смена. Испрати приговор до комисијата оспорувајќи ја ...
сите 22 | | | веќе видена

Рускиот претседател Владимир Путин смета дека продолжувањето на санкциите кон Северна Кореја е „непотребно“, и додаде дека „тие попрво би јаделе трева отколку ...
сите 357 | | | веќе видена

Куба вчера го започна петмесечниот политички период на транзиција по кој се очекува да заврши 60-годишното владеење на браќата Кастро. До крајот на месецов ...
сите 6 | | | веќе видена

Го поздравувам Договорот за пријателство, добрососедство и соработка со Република Македонија. Тој е важен за народите на Република Бугарија и на Република ...
сите 26 | | | веќе видена

Општина Битола одлучи времено да ја стопира изградбата на кружниот тек на крстосницата на улиците „Прилепска“ и „Едвард Кардељ“ и проектот да го подложи на ...
сите 6 | | | веќе видена

next