Студенти

Зоолошката градина во Скопје го поднови својот возен парк со електричен еко минибус наменет за прошетки на посетителите во зимскиот период. Новиот екобус е со ...
сите 20 | | | веќе видена

САД се` уште привлекуваат рекорден број на меѓународни студенти, но зголемената школарина и негативната политичка реторика ја забавува робусната стапка на ...
сите 18 | | | веќе видена

Со години со Google се врзуваат одличните работни услови, високите приходи, мотивирачката атмосфера и можноста за работа на проекти кои го менуваат светот, а ...
сите 3 | | | веќе видена

Енергетските компании АД ЕЛЕМ, АД МЕПСО и ЕВН Македонија, денес, доделија нови осум стипендии на најдобрите студенти на Факултетот за електротехника и ...
сите 35 | | | веќе видена

Единаесеттото издание на Стручно-научното советување од областа на подземната и површинската експлоатација на минерални суровини „Подекс повекс 2018“ со ...
сите 3 | | | веќе видена

“Pathfinder” ќе може да детектира радио сигнали над 1 ват, а пред да се загрижите дека можеби некој ќе ве прислушкува, од “HawkEye 360” тврдат дека сигналите ...
сите 17 | | | веќе видена

next