Студенти

Доц. д-р Слободан Милошески од Ликовната академија при УГД ќе одржи самостојна изложба со наслов „Констелации во уметничкиот универзум“. Изложбата ќе се одржи ...
сите 7 | | | веќе видена

Научен труд на проф. д-р Рубин Гулабоски, декан на Факултетот за медицински науки при Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип, е објавен во едно од најреномираните ...
| | веќе видена

Во четврток (13 декември) во 14 часот, телевизија Телма организира дебата во Мултимедијалниот центар на Универзитетот „Гоце Делчев“ во обид да одговори на ...
сите 2 | | | веќе видена

Доц. м-р Наташа Трбојевиќ на пијано и проф. м-р Златка Митева на флејта одржаа два концерти, едниот во концертната сала на ОМУ „Боро Џони“ во Струмица, а ...
| | веќе видена

Во преполната сала на Македонската Филхармонија беше одржана и третата завршна претстава на проектот наречен „Хокус покус, рециклирањето е во фокус“, кој ...
сите 5 | | | веќе видена

Главниот град на модата, Милано планира да засади 3 милиони дрвја до 2030 година. Градот ќе сади дрвја на 10 милиони квадратни метри на сите рамни покриви во ...
сите 20 | | | веќе видена

Со развивање бизнис модели од студентските трудови се заврши шестата студентска конференција за енергетска ефикасност и оддржлив развој – СКЕЕОР 2018. Во рамки ...
сите 7 | | | веќе видена

Ректорот на Универзитетот на Југоисточна Европа, акад. проф.д-р Абдулменаф Беџети, денес (11. декември 2018 година), оствари официјална средба со д-р Џудитан ...
сите 2 | | | веќе видена

next