Студенти

Логично е ученциите да спијат подолго ако наставата почнува подоцна, но малку е познато дека подолгиот сон има позитивно влијание на нивното здравје, среќа и ...
сите 3 | | | веќе видена

Научниците го открија најдалеченото небесно тело во нашиот сончев систем, кое е 120- 130 пати подалеку од Сонцето отколку Земјата, објави Карнеги Институтот за ...
сите 18 | | | веќе видена

Кардиохируршкиот, гинеколошкиот и педијатрискиот тим од Клиничката болница „Аџибадем Систина” изведоа две операции, една по друга, на трудница во деветтиот ...
сите 3 | | | веќе видена

Се ближи крајот на годината и Божиќ. Доколку не ви е стресно готвењето семејни оброци за многучленото семејство, секако треба да се подготвите за она што ...
сите 2 | | | веќе видена

Адвент е време која секој главен град и помало место во Европа на пазарите има различна гастрономска понуда, варено вино, богати забавни содржини и е главно ...
сите 5 | | | веќе видена

Две третини од средствата за комуникација се невербални, а изразите на нашите лица се тесно поврзани со нашите емоции. Замислете свет во кој не можете да ги ...
сите 22 | | | веќе видена

Македонската банкарска асоцијација склучи меморандуми за соработка со Министерството за образование и наука, Народната банка на Република Македонија и ...
сите 4 | | | веќе видена

Членовите на Студентскиот парламент и асоцијација, кои излегоа на последните избори заедно со сегашните членови, во понеделникот (17. декември 2018 г.) го ...
| | веќе видена

Факултетот за туризам и бизнис логистика, во соработка со Фондацијата „Аполонија“, на 17 и 18 декември во Пионерски дом во Гевгелија организираше Хуманитарен ...
сите 4 | | | веќе видена

Чувајте ги вашите празни пластични шишиња и донирајте ги за елката, која ќе биде откупена од Пакомак, а средствата донирани во хуманитарни цели. Традиционално ...
сите 16 | | | веќе видена

next