Спектра

Силвија замина, сепак и покрај тоа што замина сепак атмосферата и натаму нема целосно да се стабилизира иако ќе има повеќе сончеви периоди а температурите на ...
сите 353 | | | веќе видена

Со 22 говорнички и говорници во агендата и со пријавиени дополнителни десетина дискусии, конференцијата „Македонски перспективи: Како до Европа?“ ветува настан ...
сите 26 | | | веќе видена

Вчера градоначалникот Јован Стојаноски ги прими младите шахисти од ШК „Ласкер“, кои на Државното поединечнио првенство забележаа одлични резултати. Под водство ...
сите 5 | | | веќе видена

Од јавното претпријатие „Билјанини Извори“ информираат дека согласно одлуката донесена од страна на Советот на општина Охрид за давање согласност на Одлуката ...
сите 54 | | | веќе видена

Во рамките на проектните активности на Црвен крст Охрид, во тек е реализација на завршната фаза од проектот „Симфонија“. Со овој проект се опфатени 35 деца, ...
сите 7 | | | веќе видена

Од охридската регионална комора реагираат дека не профункционира Законот за спречување на нелојалната конкуренција во регионот. Има занаетчии кои работат на ...
сите 10 | | | веќе видена

next