Македонија со СДСМ веќе не е слободна и демократска држава. Државата e заложник на аболицираниот Зоран Заев кој ги зароби институциите со цел да го заштити ...
сите 89 | | | веќе видена

Веднаш на почеток ќе ви кажеме да се подготвите за нешто фасцинантно. Во наредното видео можете да видите некои од најголемите копнени возила кои човекот ...
сите 4 | | | веќе видена

Градежните иновации низ светот секојдневно не воодушевуваат и не поттикнуваат на размислување дали воопшто е можно да видиме такви градби. Но, дали некогаш сте ...
сите 3 | | | веќе видена

Лада полека ги губи визуелните карактеристики по кои беше препознатлива со децении. Застарениот дизајн заминува во историјата, а старите модели им отстапуваат ...
сите 7 | | | веќе видена

Во нормалниот живот, кука за обесување облека не би требало да претставува никаков проблем, зар не? Тоа се сосема вообичаени нешта кои може да се видат во ...
сите 2 | | | веќе видена

Познатата данска компанија Velux, позната по производство на прозори, понудила решение за сите оние кои не можат да си дозволат балкон. Velux конструирал ...
сите 4 | | | веќе видена

Со векови, гасењето на пожари еволуирало од вода до апарати за гасење, но сега „паметните мозоци“ дошле до најнов и, судејќи по сè, најефикасен метод досега. ...
сите 2 | | | веќе видена

Ако ги послушате Швеѓаните, следните зими би можеле да плаќате значително помали сметки за струја.Имено, шведската компанија SolarTech која се занимава со ...
сите 2 | | | веќе видена

Сојузниот суд во Лајпциг пресуди да градовите во Германија можат да забрнат возење на дизелаши поради прекумерно загадување на воздухот. Бројот на регистрации ...
сите 10 | | | веќе видена

Кога се обидувате да отстраните старо стебло, односно трупец, на сите ви е јасно дека со копање можете да создадете дополнителни проблеми, и да си отворите ...
сите 4 | | | веќе видена

next