Скутерманија

После изборот на сигурни и добри гуми, следува изборот на кацига кој е премногу важен дел во вашата безбедност и удобност во возењето. Постојат пет разни ...
сите 2 | | | веќе видена

Yamaha корпорацијата во САД во соработка со комисијата за безбедноста на потрошувачките продукти издаде наредба за повлекување на 20 000 grizzly 500 модели и ...
| | веќе видена

Треба да посветите големо внимание кога ги миете гумите на вашиот скутер. Внимателно ракувајте со водените компресори кои работат под силен притисок. Перењето ...
| | веќе видена

Постојат три врсти на вакво масло и тоа: • Минерално • Полусинтетичко • Синтетичко Минералното масло е најефтино, кај него нема посебни специфичности ...
сите 2 | | | веќе видена

Познатиот производител на додатна опрема за моторцикли и скутери, овој пат вниманието го насочи кон Yamaha скутерот X – Max 125 односно 250. Широкиот спектар ...
сите 2 | | | веќе видена

Најновиот модел за 2010 кој го воведува Marushin е кацигата наречена C139. Оваа кацига е направена во класично ретро стил, кој дизајнерски се враќа од доцните ...
сите 2 | | | веќе видена

Постојат различни верзии како се разработува нова машина, а поготово на скутер. Почнувајќи од варијантата да работи под максимални вртежи, наспрема варијантата ...
сите 2 | | | веќе видена

Интересно обликуваната пилотска кацига, моделот Nano, го презентираше компанијата Acerbis. Школката е од термопластика и ги задоволува ECE 22 05 стандардите, ...
сите 2 | | | веќе видена

Гумите се еден од најважните делови кои треба внимателно да ги изберите за ваша заштита и секако за подобро и полесно возење. Пазарот на гуми е преплавен со ...
сите 2 | | | веќе видена

Еден од најталентираните европски дизајнери, Oberdan Obezzi, е се повеќе активен кога е во прашање дизајнирање на нови, спортско орентирани скутери. Овој пат ...
сите 2 | | | веќе видена

Ве примамува изгледот на овој скутер? Но, изгледот не се што Honda има да го понуди. Овој модел на Honda нуди нови возбудувања во возењето. Доколку ве примамил ...
сите 2 | | | веќе видена

Piaggio групацијата не престанува да изненадува и пласира нови модели на пазарот. Овој пат станува збор за Aprilia Sportcity One 125. Нашите патишта и улици се ...
сите 2 | | | веќе видена

BMW и официјално го најави својот електричен еко скутер. Новиот скутер се напојува со електричен мотор кој работи на литиум – јонска батерија, така што е ...
сите 2 | | | веќе видена

Не така познат и експониран производител кај нас, Benelli, после долго време представи нов модел на пазарот, Benelli Mace 125/150. Станува збор за скутер со ...
сите 2 | | | веќе видена

next