Град Скопје

Градот Скопје, Фондацијата „Фридрих Еберт“ и Министерството за финансии на Република Македонија организираа прием за Метин Хакверди, член на Парламентот на ...
сите 38 | | | веќе видена

Заменик - градоначалникот на Скопје, Енвер Малиќи, денеска присуствуваше и на победникот Јорданчо Ефтимов му го додели сертификатот на завршниот настан во ...
сите 17 | | | веќе видена

Градот Скопје објави Јавен повик за прибирање барања за користење средства од Буџетот на Град Скопје за 201 8 година, наменети за финансирање на програмски ...
| | веќе видена

На денешната единаесетта седница на Советот на Град Скопје беше усвоен првиот квартален извештај за извршување на Буџетот на Град Скопје за 2018 година. Овој ...
сите 65 | | | веќе видена

Градоначалникот Шилегов денеска присуствуваше на промоцијата на новата кампања за безбедност во сообраќајот „Ги возиме одговорните“, што се одржа во ресторанот ...
сите 90 | | | веќе видена

Претседателката на Советот на Град Скопје, Љубица Јанчева, денеска во салата на Советот на Град Скопје присуствуваше на презентација на студијата „Капацитети ...
сите 64 | | | веќе видена

Фестивалот на европски филм CINEDAYS чиј организатор е Младинскиот културен центар, културна установа на Градот Скопје кој традиционално дава финансиска ...
сите 11 | | | веќе видена

Деновиве заврши реконструкцијата на коловозот на дел од улицата „Александар Урдаревски“ во Општина Бутел. Оваа сообраќајница се реконструираше од крстосницата ...
сите 45 | | | веќе видена

Градоначалникот Шилегов денеска присуствуваше на промоцијата на новата кампања за безбедност во сообраќајот „Ги возиме одговорните“, што се одржа во ресторанот ...
сите 30 | | | веќе видена

Скопје доби нов цветен пазар кај Поликлиниката „Бит-пазар“. Градот Скопје овозможи тезгите со цвеќиња што беа распослани на тротоарот по должината на булеварот ...
сите 8 | | | веќе видена

next