Град Скопје

Градот Скопје распиша јавен повик за субвенционирање на граѓаните на подрачјето на градот Скопје за купување електрични тротинети за 2018 година. Јавниот повик ...
сите 23 | | | веќе видена

Градоначалникот Шилегов денеска присуствуваше и се обрати на меѓународната конференција „Европска интеграција низ перспективата на соработка меѓу граѓанските ...
сите 16 | | | веќе видена

Во средното училиште на Град Скопје „Здравко Цветковски“ денеска беа доделени сертификатите на 10 кандидати што ја завршија обуката за оџачари во првата група ...
сите 30 | | | веќе видена

Градоначалникот Шилегов денеска учествуваше и се обрати на тркалезната маса за „Предизвиците и дилемите во системот на финансирање на надлежностите на ...
сите 51 | | | веќе видена

Одборот за доделување на Наградата „13 Ноември“ на Град Скопје, денеска, по спроведеното тајно гласање, и официјално ги објави добитниците на Наградата „13 ...
сите 27 | | | веќе видена

На денешната дваесетта седница на Советот на Град Скопје, советниците поставуваа прашања за работата на градоначалникот, градската администрација, јавните ...
сите 13 | | | веќе видена

Градот Скопје распиша јавен повик за субвенционирање на граѓаните на подрачјето на градот Скопје за купување електрични тротинети за 2018 година. Јавниот повик ...
сите 33 | | | веќе видена

Екипите на ЈП „Комунална хигиена“ вчеравечер почнаа генерална акција за рачно миење на градските улици и булевари во Скопје. Акцијата се одвиваше во ноќните ...
сите 15 | | | веќе видена

Градоначалникот Шилегов денеска (18.10.2018 година, четврток) оствари средба со средношколците од најдобрите средношколски екипи на Град Скопје, кои на ...
сите 2 | | | веќе видена

Во Белград, Република Србија, денеска и утре се одржуваат голем број настани во рамките на самитот на претставници на државите од Централна и Источна Европа ...
сите 18 | | | веќе видена

next