Град Скопје

Голем број граѓани и граѓански здруженија денеска присуствуваа и учествуваа во јавната дебата што ја организира Градот Скопје во врска со изградбата на ...
сите 22 | | | веќе видена

Градоначалникот Шилегов денеска го посети СУГС „Орце Николов“ каде што е во тек реконструкцијата на фасадата и на надворешната столарија на училишниот објект. ...
сите 45 | | | веќе видена

Градоначалникот Шилегов денеска ги повика претставниците на надлежните државни органи за изградба на гасоводот на Водно, како и претставниците на граѓанските ...
сите 105 | | | веќе видена

Градоначалникот Петре Шилегов, заедно со министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески, заменик-министерот за животна средина и просторно планирање, Јани ...
сите 145 | | | веќе видена

Екипите на ЈП „Водовод и канализација“ во првите шест месеци од 2018 година имале 8.54 7 интервенции на водоводната мрежа во градот, односно ја реконструирале ...
сите 61 | | | веќе видена

Градоначалникот Шилегов денеска изврши увид во градежните работи за реконструкција на улицата Ацо Шопов, во општината Карпош. На оваа улица веќе се гребе ...
сите 3 | | | веќе видена

Градоначалникот Шилегов денеска го посети СУГС „Јосип Броз Тито“ каде што е во тек реконструкцијата на фасадата и на надворешната столарија на училишниот ...
сите 11 | | | веќе видена

Советот на Град Скопје на денешната 15-та седница ќе расправа за поголем број извештаи за работата на Градот Скопје и на јавните претпријатија за првите шест ...
сите 46 | | | веќе видена

По повод одбележувањето на 77- годишнината од формирањето на Првиот скопски партизански одред, делегација на Град Скопје, составена од Љубица Јанчева, ...
сите 2 | | | веќе видена

Градоначалникот Петре Шилегов, заедно со министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески, заменик-министерот за животна средина и просторно планирање, Јани ...
сите 132 | | | веќе видена

Градоначалникот Шилегов денеска ја најави големата акција за чистење на Скопје во која јавните претпријатија „Комунална хигиена“ и „Паркови и зеленило“, во ...
сите 12 | | | веќе видена

Екипите на ЈП „Паркови и зеленило“ во изминативе шест месеци посебен акцент ставија на разубавувањето на Скопје со нов цветен расад. Во периодот јануари - јуни ...
сите 56 | | | веќе видена

next