Град Скопје

На финалните натпревари на градскиот ФАЈНЛ ФОР, коишто денеска (15 април) се играа во спортскиот центар „Борис Трајковски“ во одбојка - женска конкуренција, ...
сите 6 | | | веќе видена

Градоначалникот Шилегов денеска е во посета на збратимениот град Сараево каде што учествуваше на првиот Самит на градоначалниците на главните градови на ...
сите 2 | | | веќе видена

Работна група од Град Скопје во соработка со СЕГ Холдинг, ја подготвуваат третата Стратегија за соработка со граѓански здруженија и фондации со временска ...
сите 5 | | | веќе видена

Градоначалникот Шилегов денеска е во посета на збратимениот град Сараево каде што учествуваше на првиот Самит на градоначалниците на главните градови на ...
сите 28 | | | веќе видена

Градоначалникот Петре Шилегов и претседателката на Советот на Град Скопје, Љубица Јанчева, денеска присуствуваа на работилницата за проектот „Акциски план ...
сите 28 | | | веќе видена

Градоначалникот Шилегов денеска присуствуваше и се обрати на бизнис-форумот меѓу Република Северна Македонија и Чешката Република што се одржува во просториите ...
сите 31 | | | веќе видена

Денеска, на првиот ден на пролетта, екипи на ЈП „Паркови и зеленило“ симболично засадија 10 декоративни садници од видовите туја розенталис и ацер и 1.200 ...
сите 13 | | | веќе видена

На денешната седница на Советот на Град Скопје ќе се разгледуваат предлог одлуките за давање согласност на годишните сметки на јавните претпријатија во ...
сите 5 | | | веќе видена

Градоначалникот Петре Шилегов и претседателката на Советот на Град Скопје, Љубица Јанчева, денеска присуствуваа на работилницата за проектот „Акциски план ...
сите 7 | | | веќе видена

next