Владата денеска го пушти во употреба првиот контакт центар наменет за поддршка на бизнисот и граѓаните во врска со економските прашања во услови на справување ...
сите 500 | | | веќе видена

Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска изјави дека земјава побарала помош и поддршка за справувањето со ширењето на коронавирусот од повеќе ...
сите 135 | | | веќе видена

Придобивките од членството во НАТО се покажаа како ефикасни во справувањето со коронавирусот. Го активиравме НАТО механизмот за цивилна заштита и се активираше ...
сите 33 | | | веќе видена

Државниот санитарен и здравствен инспекторат (ДСЗИ) вчера извршил вонреден инспекциски надзор во Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби и притоа ...
сите 92 | | | веќе видена

Kризата со коронавирусот ја стави во тесно работата на делчевските стоматолози кои поради вирусот Ковид-19 ги ставија во мирување своите активности, поради што ...
сите 4 | | | веќе видена

Заради избегнување на опасноста од евентуално пренесување на вирусот КОВИД 19, во услови на прогласена пандемија, постапувајќи согласно донесените мерки на ...
сите 18 | | | веќе видена

Наташа Апостоловска, ќерка на 69-годишен тетовец кој почина од коронавирус, преку социјалните мрежи тврди дека не добиле лекарска грижа додека татко и бил на ...
сите 18 | | | веќе видена

next